Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di polpa di zucca Delica, a pezzi (2x2 cm)
- 300 g di calamari freschi a striscioline
- 320 g di riso Venere (cottura 25 minuti)
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1682 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 146.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 Min
Insalata di riso venere
40min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45 Min
Riso rosso con gamberi, pinoli e zucchine
50min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 Min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45 Min
Sgombro con contorno di verdure
30min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Salmone e verdure al cartoccio con riso giallo
40min