Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliolini
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Condimento
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 80 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2653.6 kJ / 634.2 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 64.4 g
- Vetten
- 35.1 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 671.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle tricolore
1h
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Cioccolata al caramello salato
1h
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1h 30min
Tortini pesca e fragola
1h
Fileja tropeani
2h
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40min
Bortellina
30min
Mousse alla banana e formaggio
10min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1h 30min
Risotto agli asparagi bianchi con uovo grattugiato
40min