Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orata eviscerata e pulita (circa 500 g), pulita (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di zenzero, radice fresca, a fette (2 mm)
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco, i semini
- 3 spicchi di aglio
- 2 scalogni, a metà
- 20 g di foglie di prezzemolo fresco
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2103.2 kJ / 502.7 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 42.4 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 40.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
30min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1h 30min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30min
Salmone al curry con verdure invernali
35 Min
Crema ai pomodori arrostiti
1h 30min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
40min
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1h
Filetto di manzo al vino con purè
1h 30min
Nasello in salsa all'arancia
2h 30 min
Polpette alla rucola
40min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min