Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 4 uova
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (4 cm)
- 1 scalogno a metà
- 20 g di aceto di vino bianco
- 1 - 2 cucchiaini di senape di Digione
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 50 g di olive denocciolate
- 300 g di insalata verde, a piacere
- 140 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1292 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 450.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di carote con omelette
30 min
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Straccetti di pollo con noodles e verdure
45 Min
Farro con gamberi e agrumi
50 min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Insalata di finocchi e mela
20 Min
Insalata di finocchio, sedano e mela
15 Min
Orzo con pollo al miele con pesto
45 Min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1h 45 min
Insalata di pollo con crema di avocado
40 Min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30 min