Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 700 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 10 g di sale
Condimento cipolla rossa, mascarpone e noci
- 40 g di burro
- 3 cipolle rosse a listarelle
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 250 g di mascarpone
- gherigli di noci, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2276.9 kJ / 544.2 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1022.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Canederli al formaggio
1h
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30 min
Dampfnudeln con confettura di ciliegie
2h 30min
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Tortillas con pollo
45min
Cous cous con Feta e melanzane
30min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4h 30min
Gazpacho ai 3 pomodori
20 Min
Salmone al forno con crema di broccolo e salsa all'arancia
1h
Filetto di manzo al vino con purè
1 Std. 30 Min