Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
TM5 TM6

Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci

4.5 (19 beoordelingen)

Ingrediënten

Gnocchi

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 700 g di acqua
  • 800 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo
  • 10 g di sale

Condimento cipolla rossa, mascarpone e noci

  • 40 g di burro
  • 3 cipolle rosse a listarelle
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 250 g di mascarpone
  • gherigli di noci, a piacere

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2276.9 kJ / 544.2 kcal
Eiwitten
15 g
Koolhydraten
69.4 g
Vetten
23.3 g
Verzadigd vet
13.2 g
Vezels
5.4 g
Natrium
1022.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten