Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 700 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 10 g di sale
Condimento cipolla rossa, mascarpone e noci
- 40 g di burro
- 3 cipolle rosse a listarelle
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 250 g di mascarpone
- gherigli di noci, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2276.9 kJ / 544.2 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1022.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 Min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Risotto con petali di carote e caprino
30 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Farro con gamberi e agrumi
50 Min
Salmone marinato
2 Std. 30 Min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 Std. 30 Min
Bratwurst con insalata di patate
35 Min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4 Std. 30 Min
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20 Min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min