Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 10 g di sale
- 250 g di riso Parboiled
- 150 g di polpa di melone a dadini (1 cm)
- 1 pesca nettarina a dadini (1 cm)
- 20 olive nere denocciolate
- 20 pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 500 g di totani ad anelli e calamaretti
- ½ avocado, la polpa a dadini (1 cm)
- 4 foglie di basilico fresco, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2368.5 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 58.4 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 998.6 mg
Alternatieve recepten
Cous cous con uova strapazzate e fave
35 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min
Filetto di manzo al vino con purè
1 Std. 30 Min
Riso gamberi e verdure alla salsa di soia e zenzero
1 Std. 10 Min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 Min
Wraps con verdure e crema alle erbe
45 Min
Insalata Feta, ciliegie e gremolada alle mandorle
10 Min
Spritz analcolico basilico e pompelmo
30 Min
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2h
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 Min
Carpaccio di ananas con sorbetto (TM6)
25min
Gamberoni in guazzetto
40 Min