Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 10 g di sale
- 250 g di riso Parboiled
- 150 g di polpa di melone a dadini (1 cm)
- 1 pesca nettarina a dadini (1 cm)
- 20 olive nere denocciolate
- 20 pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 500 g di totani ad anelli e calamaretti
- ½ avocado, la polpa a dadini (1 cm)
- 4 foglie di basilico fresco, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2368.5 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 58.4 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 998.6 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti alla checca
40 Min
Spaghetti broccoli e noci
40 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 Min
Cous cous con sgombro e olive
30 Min
Farro con gamberi e agrumi
50min
Cocktail Rossini
10 λεπτ.
Insalata di cetrioli, avocado e ceci croccanti
Keine Bewertungen
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1 Std.
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 Min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2 godz. 30 min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 Std.