Baccalà alla Vizcaina (baccalà basco)

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato sciacquato e ben asciugato, senza pelle
  • 800 g di pomodori maturi in quarti (di cui 300 g privati dei semi e 500 g con i semi)
  • 2 cucchiaini di paprika dolce o piccante, a piacere
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di zucchero
  • 150 g di cipolla a pezzi
  • 3 spicchi di aglio
  • 100 g di patata pelata e a tocchetti
  • 100 g di olive verdi denocciolate a rondelle
  • 50 g di capperi sott'aceto ben sgocciolati
  • 100 g di peperoni Serrano, sott'aceto, ben sgocciolati e a fette
    100 g di peperoni, sott'aceto, ben sgocciolati e a fette
  • sale (optioneel) q.b.
  • prezzemolo fresco tritato, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 6323.9 mg
Eiwitten 56.5 g
Calorieën 1995.1 kJ / 476.9 kcal
Vetten 17.1 g
Vezels 7.7 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 26.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...