Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di porro, solo parte bianca
- 600 g di patate (4 patate piccole), sbucciate, tagliate se necessario a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di burro + q.b.
-
½
dado per brodo di pesce
of ½ cucchiaino di dado per brodo di pesce - 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 300 g di panna da cucina
- 600 g di filetti di pesce bianco, senza pelle (es. merluzzo, cernia) a fette (1 cm)
- 1 cucchiaio di scorza di limone tritata
- 1 limone in spicchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2731 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1001 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Omelette verdure e formaggio
30 min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 Min
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 Min
Crepês asparagi e salsiccia
1 godz. 50 min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1 Std.
Filetti di sgombro all'arancia
40 Min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45 Min
Coppa cookies
3h 30min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 Min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30 min
Torta ubriaca al vino rosso
2 Std.