Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesce
- 1600 g di scorfano in filetti (3 pezzi circa)
- 300 g di pomodorini a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi pepe macinato
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di succo di limone
Riso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carota, tagliato a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di cipolla in quarti
- 300 g di riso basmati
- 1 cucchiaino di sale
- 580 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2442 kJ / 584 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1171 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1óra
Branzino al cartoccio
1óra 10p
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30min
Insalata di crescione con polpo e gamberi
40 min
Insalata di calamari e pesche
40 min
Calamari cipolle e patate
50min
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1óra 15p