Insalata di legumi (vegan)

Insalata di legumi (vegan)

4.3 20 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zafferano in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di piselli freschi
  • 100 g di taccole fresche
  • 100 g di fagiolini verdi freschi
  • 50 g di fagioli cannellini in scatola scolati e sciacquati
  • 50 g di ceci in scatola scolati e sciacquati
  • 300 g di riso rosso integrale (cottura 30 minuti)
  • 1 cipolla rossa di Tropea a listarelle
  • 1 barattolo di mais dolce in scatola scolato e sciacquato
  • 3 cucchiai di olive nere denocciolate
  • olio extravergine di oliva q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 12.1 g
Calorieën 2084 kJ / 498 kcal
Vetten 15.1 g
Vezels 7.1 g
Koolhydraten 74.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...