Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di piselli freschi
- 100 g di taccole fresche
- 100 g di fagiolini verdi freschi
- 50 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- 50 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
- 300 g di riso rosso integrale (cottura 30 minuti)
- 1 cipolla rossa di Tropea a listarelle
- 1 barattolo di mais dolce in scatola, scolato e sciacquato
- 3 cucchiai di olive nere denocciolate
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2084 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 74.9 g
- Vetten
- 15.1 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di farro, fagioli, sedano e carote
35 Min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35 Min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1 godz. 5 min
Farrotto integrale alle verdure
50 menit
Insalata di lenticchie verdi, arance e zenzero
40 min
Farro alla nizzarda
40 min
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30 min
Insalata di farro perlato alla greca
30 min
Insalata di quinoa e lenticchie
35 Min
Insalata di riso integrale vegetariana (Cuoci uova)
35 Min
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40 min
Farro al pesto e fagiolini
30 min