Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cedro
- 4 filetti di salmone fresco
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- 20 g di mandorle pelate
- 20 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 2 porzioni
- Calorieën
- 3171 kJ / 758 kcal
- Eiwitten
- 55.3 g
- Koolhydraten
- 103.2 g
- Vetten
- 55.8 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 784.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1u. 15min
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
30 min
Salmone e verdure al cartoccio con riso giallo
40 min
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo (TM6)
30 min
Polpette di fave e pecorino
40 min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
1 godz.
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Nasello in salsa all'arancia
2h 30min
Salmone al pesto di pomodori rossi
30 min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 min
Insalata di pollo con crema di avocado
40 min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 min