Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 cuori di merluzzo
- 10 pomodorini in quarti
- 200 g di grano saraceno
- 200 g di fave fresche
- 1200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1599 kJ / 382.3 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 812.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 Min
Ombrina al cartoccio con patate
45 Min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 Min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40 Min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 Min
Salmone al vapore con piselli e riso
1 Std.
Grano saraceno con gamberi e biete allo zenzero
30min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 Min
Polpettine di merluzzo in salsa saporita con contorno di cime di rape
1 Std.
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min