Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 cuori di merluzzo
- 10 pomodorini in quarti
- 200 g di grano saraceno
- 200 g di fave fresche
- 1200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1599 kJ / 382.3 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 812.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo alla pizzaiola
30 Min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45min
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45min
Salmone al vapore con piselli e riso
1 Std.
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35min
Menù: Branzino, patate e carciofi e budino al cioccolato
50 Min
Filetti di salmone e cous cous con verdure e salsa alla curcuma
50 Min
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30 Min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min