Compatibele versies
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mandorle pelate
- 500 g di acqua
- 300 g di cicoria a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di pasta integrale tipo farfalle
- pecorino romano a scaglie q.b. per insaporire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1280.3 kJ / 443.2 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 152 mg
Alternatieve recepten
Risotto alla crema di spinaci
40min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3h 30min
Pasta integrale con pesto di cavolo riccio e noci
20 Min
Pasta integrale con crema di fave
40min
Pesto di scarola e pecorino
15 min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20 Min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35min
Orecchiette cicoria e mozzarella
40min
Pasta integrale menta e carciofi
40min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30min