Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Condimento
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 200 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2 cm)
- 150 g di carote, pelate e a cubetti (2 cm)
- 150 g di pisellini surgelati
- 30 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Cous cous
- acqua q.b. a raggiungere 600 g
- 1 pizzico di sale
- 300 g di cous cous precotto
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 fili di erba cipollina fresca tritati
- 140 g di mais dolce in scatola, ben scolato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1079.3 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 4.7 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 255.2 mg
Alternatieve recepten
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 Min
Insalata di legumi, tonno e avocado
20 Min
Insalata di cetrioli con cereali e pollo
30 Min
Cous cous di zucca, barbabietola e ceci con salsa tahini
45 Min
Insalata di cereali misti e verdure
1h 15min
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 Min
Insalata di cereali con carote al curry, tonno e ceci
40 Min
Farro al pesto e fagiolini
30 Min
Insalata di farro vegetariana
1 Std. 30 Min
Insalata di farro perlato alla greca
30 Min
Couscous vegetariano
30 Min
Cous cous con sgombro e olive
30 Min