Quiche ai peperoni e pomodori

Quiche ai peperoni e pomodori

4.5 58 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
8 fette

Ingrediënten

  • 150 g di farina tipo 00
  • 75 g di burro a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di acqua
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 15 - 6 foglie di basilico fresco lavate e asciugate
  • 200 g di scamorza dolce o affumicata, a pezzi
  • 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
  • 10 pomodori ciliegino a metà
  • 20 g di olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 433.7 mg
Eiwitten 12.9 g
Calorieën 1392.5 kJ / 332.8 kcal
Vetten 19.2 g
Vezels 7.1 g
Verzadigd vet 10.7 g
Koolhydraten 31.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...