Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 15 - 6 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 200 g di scamorza dolce o affumicata, a pezzi
- 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1392.5 kJ / 332.8 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 433.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di peperoni
1hod.
Torta salata con melanzane e scamorza
1hod. 30min
Polpettone spinaci e pancetta
1hod. 30min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1hod. 30min
Crostata salata tricolore
1hod. 30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1hod. 30min
Quiche di zucca ed erbette
1hod. 30min
Pane agli spinaci
3h
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1hod. 30min
Pasta fredda alla norma
30 min
Crostata di pomodori con pesto
1hod. 30min