Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 15 - 6 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 200 g di scamorza dolce o affumicata, a pezzi
- 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1392.5 kJ / 332.8 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 433.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Torta salata funghi e patate
1h 30 min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30 min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30 min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30 min
Pesto di melanzane
10 Min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Crostata salata tricolore
1h 30 min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min