Compatibele versies
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 1610 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 300 g di tonno fresco, in 2 tranci (vedere consigli)
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di cipolla bianca
- ½ rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di ceci bianchi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2949.5 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 51.2 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 1362.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Insalata pantesca con sgombro
1h
Salmone con pesto di cedro
30 min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Involtini di pollo e porri
55min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 min
Cocktail Rossini con mini cheesecake salate
3 Std. 40 Min
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1h
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40 min
Pici all'etrusca
1 godz. 45 min