Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Involtini di sogliola
- 8 filetti di sogliola
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
Zuppa di verdure
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di cipollotti, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di verdure miste a pezzi (carote, piselli, fagiolini, broccoli, foglie di cavolo e spinaci)
- 600 - 700 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1281.3 kJ / 306.3 kcal
- Eiwitten
- 38.6 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 465.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa frantoiana
45 min
Crema di verdure invernale
50min
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Spaghetti broccoli e noci
40min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1u.
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1u.
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30min
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16 Std. 30 Min
Menù: Zuppa di patate e funghi; vitello ripieno con patate al forno e verdure, tiramisù al mandarino
2u.
Spaghetti al sugo di polpettine
1h 30 min