Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2700 g di acqua
- 200 g di piselli freschi o surgelati
- 3 uova
- 20 g di latte
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 4 fette di prosciutto cotto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1121.8 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 21.7 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 656.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Sformato tricolore
1h 30min
Sformatini patate e porri
55min
Polpette spinaci e mozzarella
45min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20min
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3h 20min
Schiacciatina zucca e carote
45min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15 min.