Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2700 g di acqua
- 200 g di piselli freschi o surgelati
- 3 uova
- 20 g di latte
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 4 fette di prosciutto cotto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1121.8 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 21.7 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 656.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 Std. 30 Min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 Min
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Vellutata di carote con omelette
30 Min
Polpette spinaci e mozzarella
45 Min
Focaccia alle carote
3 Std. 30 Min
Crostata salata multicolore
1 Std.
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Tortilla di patate al vapore
45 Min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1 Std.
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 Min