Cous cous con moscardini e olive

Cous cous con moscardini e olive

4.1 21 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

Sugo di moscardini e olive
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 800 g di moscardini freschi, puliti
  • 300 g di polpa di pomodoro
  • 100 g di vino bianco secco
  • 70 g di olive taggiasche denocciolate a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Cous cous
  • 250 g di cous cous
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 728.4 mg
Eiwitten 31.8 g
Calorieën 2229.5 kJ / 532.8 kcal
Vetten 18.3 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 64.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...