Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo di moscardini e olive
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 800 g di moscardini freschi, puliti
- 300 g di polpa di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 70 g di olive taggiasche denocciolate a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Cous cous
- 250 g di cous cous
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2229.5 kJ / 532.8 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 728.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo con patate a Cottura Lenta
1ωρ. 30 λεπτ.
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 λεπτ.
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1ωρ.
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Polpo alla Luciana
1ωρ. 30 λεπτ.
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1ωρ. 25 λεπτ.
Insalata di polpo e patate
2h
Sgombro con contorno di verdure
30min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1ωρ.
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35min
Anelli di totano in umido
30min