Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
4
zucchine tonde (200 g circa cad.), la calotta tagliata
of 4 zucchine lunghe, (200 g circa cad.), tagliate a metà orizzontalmente - 500 g di acqua
- 30 g di scalogno, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di cotechino cotto, privato della pelle e a pezzi
- 1 uovo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di timo secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1510.8 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 995.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sgombro con contorno di verdure
30min
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Filetti di sgombro all'arancia
40min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2h 30min
Contorno di cavolfiore al forno
30min
Finocchi gratinati
30min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1 Std.
Frittata di linguine
35 Min
Menù: Zucchine ripiene con contorno di patate; Treccia multicerali; Gelo d’uva (Bimby Friend)
1h 30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Lasagne di verza
2h 30min
Lasagne zucca e salsiccia
2h