Zucchine ripiene di cotechino

Zucchine ripiene di cotechino

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 4 zucchine tonde (200 g circa cad.), la calotta tagliata
    4 zucchine, lunghe, (200 g circa cad.), tagliate a metà orizzontalmente
  • 500 g di acqua
  • 30 g di scalogno a metà
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di cotechino cotto, privato della pelle e a pezzi
  • 1 uovo
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di timo secco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 995.6 mg
Eiwitten 22.7 g
Calorieën 1510.8 kJ / 361 kcal
Vetten 28.6 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 4.3 g
Koolhydraten 3.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...