Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
4
zucchine tonde (200 g circa cad.), la calotta tagliata
of 4 zucchine lunghe, (200 g circa cad.), tagliate a metà orizzontalmente - 500 g di acqua
- 30 g di scalogno, a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di cotechino cotto, privato della pelle e a pezzi
- 1 uovo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di timo secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1510.8 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 995.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate e spinaci
2h
Coniglio con patate e peperoni
1 Std.
Frittelle di bietole
45min
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1 Std.
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Polpettine di patate e tacchino
1 Std. 30 Min
Frittatina alle zucchine
30min
Polpette di carne e melanzane
50min
Asparagi fritti con salsa olandese
1 Std.
Menù: Zuppa di verdure; Polpette e cavoletti di Bruxelles
1 Std.
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1 Std.
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min