Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 120 g di burro a pezzi
- 320 g di riso a chicco lungo tipo Carnaroli o Arborio
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 8 foglie di salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2562.8 kJ / 612.5 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 31.6 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1150.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoothie ACE
10 min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30 min
Lasagne di polenta
3 Std. 30 Min
Cous cous con Feta e melanzane
30 min
Lonza di maiale con purè e insalata
1h
Thepla di spinaci
1h
Toast al burro matcha
Geen beoordelingen
Salsa cremosa alle cipolle (vegan)
3 Std. 30 Min
Filetto di manzo al vino con purè
1h 30min
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Scaloppine di pollo al limone
40min