Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 120 g di burro a pezzi
- 320 g di riso a chicco lungo tipo Carnaroli o Arborio
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 8 foglie di salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2562.8 kJ / 612.5 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 31.6 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1150.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35 min
Zuppa di verdure e pasta corta con Affettatutto Bimby® (TM6)
40 min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 min
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby® (TM6)
1h
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby®
1h
Bratwurst con insalata di patate
35 min
Caramelle gommose al mango
Geen beoordelingen
Udon alla carbonara di miso
25 min
Zuppa marchigiana di legumi e salsiccia
45 min
Polenta bianca e salsiccia
1h 30min
Gramigna alla salsiccia
45 min