Riso in cagnone

Riso in cagnone

4.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1300 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 120 g di burro a pezzi
  • 320 g di riso a chicco lungo tipo Carnaroli o Arborio
  • 1 spicchio di aglio schiacciato
  • 8 foglie di salvia fresca

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1150.6 mg
Eiwitten 15.2 g
Calorieën 2562.8 kJ / 612.5 kcal
Vetten 31.6 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 19.8 g
Koolhydraten 66.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...