Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di vongole tipo arselle
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
300
g di pomodori pelati a pezzi
of 300 g di polpa di pomodoro a pezzi - 1 pizzico di sale
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua calda (non bollente)
- 300 g di fregola
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2526.4 kJ / 603.8 kcal
- Eiwitten
- 47.6 g
- Koolhydraten
- 71.8 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1565.7 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 min
Merluzzo al pomodoro con verdure
40min
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
30 min
Straccetti di pollo con noodles e verdure
45 min
Crespelle agli asparagi
1 godz. 30 min
Uova alla triestina
30 min
Insalata di polpo e patate
2小时
Gazpacho ai 3 pomodori
20 min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 min
Ciambellone all'uva
1h
Fregola ai frutti di mare
40min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min