Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cereali misti
- 200 g di cereali misti (cottura 10 minuti)
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
Verdure
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di porro a rondelle sottili
- 2 carote, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 200 g di melanzane a tocchetti (1 cm)
- 100 g di peperone giallo a tocchetti (1-2 cm)
- 100 g di peperone rosso a tocchetti (1-2 cm)
- 150 g di zucchine a tocchetti (1-2 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di lenticchie cotte
- 5 - 6 steli di erba cipollina fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1409 kJ / 336.8 kcal
- Eiwitten
- 336.8 g
- Koolhydraten
- 336.8 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 697.1 mg
Alternatieve recepten
Insalata di cous cous con melanzane e peperoni
35 Min
Couscous vegetariano
30 Min
Insalata di farro vegetariana
1 Std. 30 Min
Cous cous con verdure invernali
40 Min
Insalata di cereali con carote al curry, tonno e ceci
40 Min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35 Min
Cous cous con fagiolini, mais e erba cipollina
1 Std.
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 Min
Insalata di legumi (vegan)
50 Min
Insalata di farro perlato alla greca
30 Min
Cous cous con sgombro e olive
30 Min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 Min