Minestra di orzo e funghi

Minestra di orzo e funghi

4.6 58 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 porro a listarelle
  • 300 g di funghi a tocchetti
  • 700 g di acqua
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 150 g di orzo perlato (cottura 30-35 minuti)
  • 5 g di sale + q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 604.3 mg
Eiwitten 7.9 g
Calorieën 1111.5 kJ / 265.7 kcal
Vetten 11.1 g
Vezels 8.3 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraten 36.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...