Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di scalogno a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 porro a listarelle
- 300 g di funghi a tocchetti
- 700 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 150 g di orzo perlato (cottura 30-35 minuti)
- 5 g di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1111.5 kJ / 265.7 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 604.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35 Min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1 Std.
Canederli agli spinaci
2 godz. 30 min
Curry di ceci (vegan)
1 Std.
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40 Min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1 Std.
Zuppa di porri e orzo
45 Min
Minestra saporita di riso e legumi
40 Min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1 Std.
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 Min
Zuppa frantoiana
45 Min
Crema di verdure invernale
50 Min