Minestra di orzo e funghi
TM6 TM5

Minestra di orzo e funghi

4.9 (32 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 porro a listarelle
  • 300 g di funghi a tocchetti
  • 700 g di acqua
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 150 g di orzo perlato (cottura 30-35 minuti)
  • 5 g di sale + q.b.

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1111.5 kJ / 265.7 kcal
Eiwitten
7.9 g
Koolhydraten
36.6 g
Vetten
11.1 g
Verzadigd vet
1.8 g
Vezels
8.3 g
Natrium
604.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten