Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di carote a rondelle 0,5 cm
- 200 g di lenticchie gialle secche
- 900 g di acqua
- 400 g di passata di pomodoro
- 400 g di fagioli neri interi in scatola sciacquati e sgocciolati
- 1 cucchiaino di chili in polvere (optioneel)
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1757.8 kJ / 420.1 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 17.1 g
- Natrium
- 667.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1h 30min
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40min
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2h
Thepla di spinaci
1h
Tagliatelle alle verdure con salsa alle arachidi (vegan)
30min
Zuppa di legumi vegetariana
40min
Zuppa di cereali e verdure
40min
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
1h
Spanakopita
1h
Zuppa di lenticchie al profumo di timo
35 Min
Vellutata agli spinaci
30min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h