Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cipolla a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di carote a rondelle 0,5 cm
- 200 g di lenticchie gialle secche
- 900 g di acqua
- 400 g di passata di pomodoro
- 400 g di fagioli neri interi in scatola sciacquati e sgocciolati
- 1 cucchiaino di chili in polvere (optioneel)
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1757.8 kJ / 420.1 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 17.1 g
- Natrium
- 667.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra saporita di lenticchie, finocchi al Parmigiano Reggiano e muffin di carote e mandorle
1hod. 30min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 min
Stufato di lenticchie
1hod.
Minestra saporita di riso e legumi
40 Min
Zuppa di cereali e verdure
40 Min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1hod.
Zuppa di farro e legumi
45 min
Zuppa d'orzo e fagioli
50 Min
Zuppa di legumi vegetariana
40 Min
Zuppetta di ceci
45 min
Zuppa di farro e fagioli
1hod.