Torta salata radicchio e salsiccia

Torta salata radicchio e salsiccia

4.5 35 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
10 fette

Ingrediënten

Pasta sfoglia veloce
  • 200 g di burro congelato, a pezzi
  • 200 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 90 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cipolla rossa a fette (0.5 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di radicchio rosso di Verona a fette (0.5 cm)
  • 300 g di salsiccia di maiale spellata e a tocchetti (2-3 cm)
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 uovo

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 510.9 mg
Eiwitten 11 g
Calorieën 1588.1 kJ / 379.6 kcal
Vetten 29.6 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 14.6 g
Koolhydraten 18.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...