Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla rossa a fette (0.5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di radicchio rosso di Verona a fette (0.5 cm)
- 300 g di salsiccia di maiale, spellata e a tocchetti (2-3 cm)
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1588.1 kJ / 379.6 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 510.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min
Crostata ai pistacchi
4h
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50 min.
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h
Risotto mele, speck e timo
40min
Torta salata funghi e patate
1h 30min