Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 cipollotto a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di melanzane a cubetti (2 cm)
- 300 g di zucchine a cubetti (2 cm)
- 15 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di besciamella
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1082 kJ / 258.6 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 216.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate e spinaci
2h
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Frittata di zucchine e ricotta
40 min
Frittatina alle zucchine
30 min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1h 30min
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Frittata di ceci e verdure (senza uova)
45 min
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1h 30min
Torta salata funghi e patate
1h 30min