Risotto alle castagne

Risotto alle castagne

4.1 26 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 250 g di castagne cotte e pelate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cipolla in quarti
  • 320 g di riso Carnaroli (17/18 minuti di cottura)
  • 100 g di vino bianco secco
  • 2 cucchiai di dado per brodo vegetale
    2 dadi per brodo vegetale
  • 800 g di acqua
  • 20 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 105.9 mg
Eiwitten 11.5 g
Calorieën 2177.8 kJ / 520.5 kcal
Vetten 16.4 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 82.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...