Minestra di zucca, castagne e fagioli

Minestra di zucca, castagne e fagioli

4.9 88 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di carote pelate e a pezzi
  • 50 g di cipolla a metà
  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (salvia, timo, alloro)
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 30 g di pancetta a cubetti
  • 100 g di polpa di zucca a dadini (1x1 cm)
  • 400 g di acqua
  • ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
    1 dado per brodo vegetale
  • 120 g di orzo perlato
  • 100 g di castagne cotte e pelate
  • 100 g di fagioli cannellini in scatola sgocciolati
  • sale q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 139.9 mg
Eiwitten 15.3 g
Calorieën 2365.7 kJ / 565.4 kcal
Vetten 18.6 g
Vezels 16 g
Verzadigd vet 4.2 g
Koolhydraten 88.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...