Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di carote, pelate e a pezzi
- 50 g di cipolla a metà
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (salvia, timo, alloro)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di pancetta a cubetti
- 100 g di polpa di zucca a dadini (1x1 cm)
- 400 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale - 120 g di orzo perlato
- 100 g di castagne cotte e pelate
- 100 g di fagioli cannellini in scatola sgocciolati
- sale q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2365.7 kJ / 565.4 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 88.2 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 139.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppetta di ceci
45 min
Zuppa di farro e legumi
45 min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Minestra di orzo e funghi
1h
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Minestra saporita di riso e legumi
40 min
Mesciua spezzina
1h
Zuppa di castagne
1h
Cotoletta di cavolfiore con purea di fagioli
30 min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 min
Zuppa frantoiana
45 min