Quiche di zucca ed erbette

Quiche di zucca ed erbette

4.8 53 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
10 fette

Ingrediënten

  • 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Pasta brisèe
  • 270 g di farina tipo 00
  • 140 g di burro a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 70 g di acqua fredda
Ripieno
  • 80 g di scalogno a metà
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di zucca a tocchetti (2 cm)
  • 250 g di erbette di campo a foglia larga
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 3 uova

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 555.1 mg
Eiwitten 11.8 g
Calorieën 1644.7 kJ / 393.1 kcal
Vetten 22.9 g
Vezels 10.4 g
Verzadigd vet 11.1 g
Koolhydraten 40.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...