Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 150 g di cimette di broccoli
- 5 g di erba cipollina fresca
- 3 uova
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di farina di farro
- 90 g di latte
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 610 kJ / 145.8 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 201.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 godz.
Polpette di zucca
1h 30min
Crocchette di sgombro e patate
1u. 15min
Biscottini salati Parmigiano Reggiano e broccoli
40 min
Polpette tonno e Pak choi
45 min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1 godz.
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40 min
Tofu di lenticchie rosse
8h 30min
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1 godz.
Nuggets di pollo e cavolfiore (10-12 mesi)
Keine Bewertungen
Tortino ai frutti rossi (vegan)
1h 30min
Patate e zucca al vapore
25 min