Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 150 g di cimette di broccoli
- 5 g di erba cipollina fresca
- 3 uova
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di farina di farro
- 90 g di latte
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 610 kJ / 145.8 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 201.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Pop corn di patate
1h 30 min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1u.
Ghiaccioli tricolore
7h 15min
Gnocchi di broccoli
1u.
Banana bread
1h 50min
Torta di carote e cioccolato
Ninguna valoración
Polpette tonno e Pak choi
45 min
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1u.
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35min
Contorno di patate americane speziate
45 min
Polpette di cavolo viola
1h 30 min