Risotto alla barbabietola rossa con anacardi, nocciole e lime

4.3 16 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di nocciole sgusciate e spellate
  • 200 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • 50 g di acqua
  • 1 scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 14-15 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di brodo vegetale
    700 g di acqua, + 1 cucchiaino colmo di dado vegetale
  • 100 g di crema di anacardi
  • scorza di lime grattugiata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 76.7 mg
Eiwitten 13.4 g
Calorieën 2400.1 kJ / 573.7 kcal
Vetten 23.9 g
Vezels 6.7 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraten 78.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...