Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano
- 15 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 50 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 164.7 kJ / 39.4 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 1.4 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 118.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1 Std.
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45 Min
Burger di ceci e verdure
40 Min
Burger vegetali
40 Min
Frittata di ceci e verdure (senza uova)
45 Min
Burger ceci e rucola
40 Min
Polpettone di ceci e spinaci
1h 30 min
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30 min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30 min
Burger di quinoa e verdure
25min
Bowl con falafel e verdure
30 min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30 min