Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane casereccio, tipo toscano, a fette (1 cm)
-
370
g di brodo vegetale
of 370 g di acqua + 1 cucchiaino scarso di dado per brodo vegetale - 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
500
g di passata di pomodoro
of 500 g di pomodori pelati in scatola - 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di stracciatella
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1745.8 kJ / 417.3 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 874.8 mg
Alternatieve recepten
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Peposo toscano
1h 30 min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30 min
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Crema di porri gratinata
50 min
Crostini con crema di milza
1h
Pappa al pomodoro
35min
Crema di panzanella
40 min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30 min
Gnudi toscani
40 min
Pici all'aglione
1h 25 min
Vellutata di ceci
1h 10 min