Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di pane casereccio, tipo toscano, a fette (1 cm)
-
370
g di brodo vegetale
of 370 g di acqua + 1 cucchiaino scarso di dado per brodo vegetale - 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
500
g di passata di pomodoro
of 500 g di pomodori pelati in scatola - 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di stracciatella
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1745.8 kJ / 417.3 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 874.8 mg
Alternatieve recepten
Pappa al pomodoro
35 Min
Crema di panzanella
40 min
Sformatini patate e porri
55 λεπτ.
Panzanella con mandorle e acciughe
2 Std. 30 Min
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1 Std.
Tris di salse per aperitivo
30 min
Gnudi toscani
40 min
Pici all'aglione
1h 25 min
Schiacciata con l'uva
2h
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Peposo toscano
1ωρ. 30 λεπτ.
Paté di fegatini
30 min