Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di porro a fettine (1-2 cm)
- 120 g di pancetta a cubetti
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
-
300
g di funghi champignon freschi a fette
of 200 g di funghi porcini freschi a fette - 400 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 946.8 kJ / 226.3 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 548.7 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di funghi e paprika
30 min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1hod.
Crema di patate dolci con chips croccanti
40 Min
Vellutata di funghi
50 Min
Zuppa di lenticchie e funghi
45 min
Crema di broccoli e Gorgonzola con crostini integrali
40 Min
Vellutata di porcini
50 Min
Crema di broccoli e porri
45 min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40 Min
Vellutata di broccoli con crostini
1hod.
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 Min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min