Vellutata di porri, funghi e pancetta

Vellutata di porri, funghi e pancetta

4.6 149 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di porro a fettine (1-2 cm)
  • 120 g di pancetta a cubetti
  • 200 g di patate pelate e a pezzi (1-2 cm)
  • 300 g di funghi champignon freschi a fette
    200 g di funghi porcini freschi, a fette
  • 400 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • pepe nero macinato a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 548.7 mg
Eiwitten 10.1 g
Calorieën 946.8 kJ / 226.3 kcal
Vetten 16 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraten 10.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...