Vellutata di porri, funghi e pancetta
TM5 TM6

Vellutata di porri, funghi e pancetta

4.7 (118 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di porro a fettine (1-2 cm)
  • 120 g di pancetta a cubetti
  • 200 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
  • 300 g di funghi champignon freschi a fette
    of 200 g di funghi porcini freschi a fette
  • 400 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • pepe nero macinato, a piacere

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
946.8 kJ / 226.3 kcal
Eiwitten
10.1 g
Koolhydraten
10.8 g
Vetten
16 g
Verzadigd vet
3.9 g
Vezels
2.8 g
Natrium
548.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten