Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 2 uova
- 30 scalogno, a listerelle
- 350 g di asparagi bianchi freschi, puliti e a tocchetti (1 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 17 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua + q.b.
- 15 g di dado per brodo vegetale
- 25 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2096 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 136.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle agli asparagi
1 Std. 30 Min
Bigoli con ragù di anatra
2h
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Risotto mele, speck e timo
40 min
Asparagi e patate con salsa olandese
50 min
Menù: Risotto asparagi e Taleggio, Muffin salati e Crema pasquale (Pasqua) (Bimby Friend)
1h
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45 min
Tagliolini al radicchio rosso
30 min
Risotto con lo sclopit
40 min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 min