Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di radicchio a pezzi
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 uova
- 150 g di robiola a pezzi
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1332.3 kJ / 318.4 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 514.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10 min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2u.
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10 min
Torta salata porri e bietole
1u. 30min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40min
Quiche radicchio e speck
2u. 30min
Torta salata ricotta e spinaci
2u.
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1u. 30min
Torta salata asparagi e ricotta
1u.
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1u. 30min