Torta salata radicchio e robiola

Torta salata radicchio e robiola

4.5 96 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
12 fette

Ingrediënten

Pasta sfoglia veloce
  • 200 g di burro congelato, a pezzi
  • 200 g farina tipo 00 + q.b.
  • 90 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 150 g Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cipolla rossa a fette
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 350 g di radicchio a pezzi
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 3 uova
  • 150 g di robiola a pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 514.9 mg
Eiwitten 10.7 g
Calorieën 1332.3 kJ / 318.4 kcal
Vetten 24.6 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 13.3 g
Koolhydraten 14.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...