Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di acqua
- 350 g di cavolo nero, a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancarré, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 760.5 kJ / 181.8 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 269.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40 Min
Sformato vegetale
1hod.
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Polpette di kale
40 Min
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1hod.
Contorno di cavolo nero
20 min
Burger di fagioli e pomodori secchi
35 min
Mini burger di broccoletti e ceci
1 godz. 35 min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1hod.
Crema di cavolo nero e cannellini
50 Min
Burger di ceci e verdure
40 Min