Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di acqua
- 350 g di cavolo nero, a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancarré, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 760.5 kJ / 181.8 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 269.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di cavolo nero e cannellini
50 min
Contorno di cavolo nero
20 min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min
Flan al cavolo viola
55 Min
Sformato vegetale
1h
Burger di barbabietola
1h
Burger di fagioli e pomodori secchi
35min
Polpettone di ceci e spinaci
1 godz. 30 min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Polpette di cavolo viola
1 godz. 30 min