Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di porri a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 150 g di orzo perlato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1096 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 9.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 12.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 min
Stufato di lenticchie
1h
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min
Mesciua spezzina
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50 Min
Minestra di orzo e funghi
1h
Zuppa frantoiana
45 min