Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 60 g di porro a pezzi
- 100 g di pomodori perino a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cavolo verza tagliato a listarelle
- 250 g di ceci in scatola sgocciolati
- 500 g di acqua
-
30
g di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo - fette di pane bruschettate, q.b. per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1546.6 kJ / 369.7 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 579.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di ceci e zucca, polpettine di pollo e spinaci con salsa allo yogurt
1 Std. 50 Min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Zuppa di porri e orzo
45min
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1h
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min
Mesciua spezzina
1h
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Zuppa frantoiana
45min
Zuppetta di ceci
45min