Zuppa di cavolo, porri e ceci
TM6

Zuppa di cavolo, porri e ceci

4.5 (16 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 60 g di porro a pezzi
  • 100 g di pomodori perino a pezzi
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cavolo verza tagliato a listarelle
  • 250 g di ceci in scatola sgocciolati
  • 500 g di acqua
  • 30 g di dado per brodo vegetale
    of 1 dado per brodo
  • fette di pane bruschettate, q.b. per servire

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1546.6 kJ / 369.7 kcal
Eiwitten
18.1 g
Koolhydraten
41.3 g
Vetten
16 g
Verzadigd vet
4.7 g
Vezels
11.5 g
Natrium
579.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten