Zuppa di cavolo, porri e ceci

Zuppa di cavolo, porri e ceci

4.7 50 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 60 g di porro a pezzi
  • 100 g di pomodori perino a pezzi
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cavolo verza tagliato a listarelle
  • 250 g di ceci in scatola sgocciolati
  • 500 g di acqua
  • 30 g di dado per brodo vegetale
    1 dado per brodo
  • fette di pane bruschettate, q.b. per servire

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 579.2 mg
Eiwitten 18.1 g
Calorieën 1546.6 kJ / 369.7 kcal
Vetten 16 g
Vezels 11.5 g
Verzadigd vet 4.7 g
Koolhydraten 41.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...