Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mandorle tostate non salate
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di asparagi, pelati e a pezzi (4 cm) (vedere varianti)
- 300 g di carote, pelate e a pezzi (4 cm)
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 450 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 781.8 kJ / 186.8 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 636 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di finocchi, mele e speck
50 min
Crema di asparagi e curcuma
35 min
Crema di carote e sedano con olio alle erbe
45 min
Vellutata di finocchi e carote
35 min
Crema di fagioli borlotti
35 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Crema di carote e mandorle
40 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 min
Crema di broccoli e porri
45 min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 min
Crema di finocchi
35 min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 min