Risotto mele, speck e timo

Risotto mele, speck e timo

4.4 61 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 2 - 3 rametti di timo fresco le foglioline
  • 50 g di scalogno a pezzi
  • 120 g di speck a cubetti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 17-18 minuti)
  • 60 g di vino bianco
  • 820 g di acqua
    820 g di brodo vegetale
  • 5 g di sale
  • 200 g di mele a cubetti (1 cm)
  • 40 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 969.7 mg
Eiwitten 14.4 g
Calorieën 2256.5 kJ / 539.3 kcal
Vetten 22.6 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 6.1 g
Koolhydraten 71.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...