Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di acqua
- 500 g di cavoletti di Bruxelles
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1241.6 kJ / 296.8 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40 Min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1 Std.
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1 Std. 30 Min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35 Min
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 Min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Parmigiana di cavolfiori
1 Std.
Crauti e würstel
35 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min