Cavolini di Bruxelles gratinati

Cavolini di Bruxelles gratinati

4.1 94 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 500 g di cavoletti di Bruxelles
Besciamella
  • 500 g di latte intero
  • 40 g di burro a pezzi
  • 50 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1.3 mg
Eiwitten 14.3 g
Calorieën 1241.6 kJ / 296.8 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 9.7 g
Koolhydraten 26.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...