Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 300 g di seppioline fresche, pulite, testa e tentacoli separati
- 130 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola integrale
- 500 g di acqua calda (non bollente)
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1872 kJ / 447.5 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 48.4 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 0.7 mg
Alternatieve recepten
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Fusilli risottati alle seppie
40 min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 Std. 45 Min
Malloreddus alla campidanese
3h
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 godz.
Paella de marisco
1 Std. 20 Min
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4 Std. 30 Min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Cous cous con calamaretti
40 min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Coniglio alla ligure
3 godz. 20 min