Fregola con le seppie

Fregola con le seppie

4.6 172 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 300 g di seppioline fresche, pulite, testa e tentacoli separati
  • 130 g di vino bianco secco
  • 250 g di fregola integrale
  • 500 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 0.7 mg
Eiwitten 33.4 g
Calorieën 1872 kJ / 447.5 kcal
Vetten 9.8 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraten 48.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...