Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 300 g di seppioline fresche, pulite, testa e tentacoli separati
- 130 g di vino bianco secco
- 250 g di fregola integrale
- 500 g di acqua calda (non bollente)
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1872 kJ / 447.5 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 48.4 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 0.7 mg
Alternatieve recepten
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Anelli di totano in umido
30 min
Seppie con i piselli
40 min
Paella de marisco
1h 20 min
Polpetti affogati
45 min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 min
Zuppa del pescatore
50 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1h 20 min
Zuppa di cozze
1h
Risotto al nero di calamari
40 min
Penne al ragù di polpo
1h