Fregola con le seppie
TM5

Fregola con le seppie

4.7 (146 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 300 g di seppioline fresche, pulite, testa e tentacoli separati
  • 130 g di vino bianco secco
  • 250 g di fregola integrale
  • 500 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1872 kJ / 447.5 kcal
Eiwitten
33.4 g
Koolhydraten
48.4 g
Vetten
9.8 g
Verzadigd vet
1.6 g
Vezels
2.7 g
Natrium
0.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten