Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cipolle a metà
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di olio di oliva
- 250 g di zucchine a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di peperone verde, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di pomodori cuore di bue a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1149 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdure in umido
40min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40min
Zuppa di pollo alla messicana
50min
Insalata di sedano bianco
15 Min
Cipollata
1 Std.
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 Min
Contorno di zucchine e mais
35min
Zuppetta di pomodoro e peperone
10 Min
Contorno di zucchine e carote con formaggio
20 Min
Salsa di cipolle al balsamico
35min
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55 min