Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla in quarti (50 g circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 500 g di verza a listarelle sottili
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 30 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 4 salamelle di maiale, fresche doppie (600 g circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2385 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 48.8 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Cassoeula
1 godz. 25 min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 godz. 40 min
Cavolo rosso stufato
45 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 min
Trippa in umido
1h 10min
Crauti e würstel
35 min
Fegato alla veneziana
35 min
Costine di maiale alle verze
1 Std. 20 Min
Contorno di verza
35 min