Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carote, pelate a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 90 g di Gin
- 800 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 8 fette di bacon
- 10 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2406 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 49 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Risotto burrata e piselli
40 Min
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30 Min
Risotto zucchine e menta
40 Min
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30 Min
Risotto ai peperoni e curry
40 Min
Risotto ai peperoni e tonno
40 Min
Risotto primavera allo speck
1h 5min
Risotto alle carote e salsiccia con chips di carote viola (per 2 persone)
40 Min
Risotto arancione con zucca e carota
35min
Risotto finocchi e zafferano
30 Min
Risotto rosso con peperone e pomodoro
40 Min