Compatibele versies
Filetto di pesce al vapore con salsa al pomodoro e olive (TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 4 filetti di pesce bianco (150 g l'uno)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 350 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1297.1 kJ / 309.8 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Straccetti di tacchino insaporiti
15min
Vellutata di verdure e pesce al vapore
40min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Salmone insaporito
15min
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1h 30min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35 Min