Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini

Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini

3.5 25 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

Cipolle caramellate
  • 250 g di cipolle rosse di Tropea ad anelli
  • 130 g di zucchero di canna
  • 50 g di aceto balsamico
  • 30 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Pesce spada
  • 4 tranci di pesce spada
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato
  • 10 pomodorini a metà
  • erbe aromatiche fresche miste le foglioline, lavate e asciugate
  • 500 g di acqua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1081.8 mg
Eiwitten 18.4 g
Calorieën 1209.5 kJ / 289 kcal
Vetten 7 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 40.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...