Compatibele versies
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cipolle caramellate
- 250 g di cipolle rosse di Tropea ad anelli
- 130 g di zucchero di canna
- 50 g di aceto balsamico
- 30 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pesce spada
- 4 tranci di pesce spada
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 10 pomodorini, a metà
- erbe aromatiche fresche miste le foglioline, lavate e asciugate
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1209.5 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 1081.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sogliola al vapore con piselli
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Liquore alle pere
384h
Nasello al cartoccio con verdure (TM6)
1u.
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
45min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40min
Pesce spada all'arancia
40min
Nasello al cartoccio con verdure
1u.
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30min
Costolette di agnello in crosta, con patate sautè e contorno di spinaci
1u.