Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di gherigli di noci
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante (optioneel)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di melanzane violetta tonde a cubetti (1 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 8 fette di pane casereccio
-
80
g di formaggio di capra a cubetti
of 80 g di Feta (formaggio greco) a cubetti - 8 - 10 foglie di basilico fresco, lavate
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 921 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 256.1 mg
Alternatieve recepten
Bruschette integrali con asparagi, uova e Parmigiano Reggiano
1h
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35 Min
Timballo di melanzane, pomodori e caprino
40min
Insalata di peperoni con tarator alla bulgara
1h 30min
Insalata di melone con salsa allo zenzero
30min
Pizzette di melanzane
40min
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1h
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25 min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40min